НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Ние работим усилено, за да осигурим оптимално качество на нашите продукти и услуги.

Обичаме това, което правим

Ние сме магазин за дрехи втора употреба, което означава, че работата ни е вдъхновена от устойчивостта и борбата срещу прекомерното консумиране. Ние се радваме на факта, че всяка една дреха, която продаваме, може да има втори живот и да бъде обичана отново и отново.

За нашия онлайн магазин

Нашите продукти се подреждат в магазина според вид дрехи, марка, размер и цвят. Това улеснява нашите клиенти да намерят и изберат това, което търсят.

Когато клиент избере дреха, тя се проверява отново, за да се уверим, че е в добро състояние. След това, продуктът се опакова и изпраща.

Нашият работен процес

Нашият работен процес в магазин за дрехи втора употреба е създаден така, че да осигурява висококачествен продукт за нашите клиенти и да гарантира ефективното функциониране на бизнеса ни. Ние сме ангажирани с опазването на околната среда и намаляването на отпадъците, като продаваме дрехи, които са все още в добро състояние, но не са нужни на предишните им собственици. В процеса си извършваме стриктна селекция и инспекция на всяка дреха, за да гарантираме качеството й. Специализираният ни екип се фокусира върху дълготрайността на дрехите, насърчавайки устойчивата мода. Нашата мисия е да предложим модерни и стилни дрехи, които съчетават красота със запазване на околната среда. Продължаваме да подкрепяме усилията за рециклиране на текстил и сътрудничим с организации, споделящи нашата визия за по-зелена и благосъстоятелна бъдеще.

ДУМИ ЗА НАС

Ние сме екип, който вярва в силата на общността и важността на устойчивостта и отговорното поведение към околната среда. Затова, работим усилено, за да предоставим продукти и услуги, които не само отговарят на нуждите на нашите клиенти, но и поддържат баланс между бизнеса и опазването на природата.

Работим върху всеки аспект на нашия бизнес, за да осигурим оптимална работа и най-доброто обслужване на нашите клиенти.

2015
ГОДИНА НА ОСНОВАВАНЕ
1286
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ